پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
یكشنبه ٩ اردیبهشت ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۲۵ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۴۵۴۹ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۲۱۵۰۵۸ مورد

یكشنبه ٨ فروردین ١٤٠٠ ساعت ٨:١١ ق.ظ   ( بازدید : 2070 نفر )

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: شایع بودن تلخی و بدمزگی دهان باعث شده تا چندان جدی گرفته نشود اما باید توجه داشت که نباید نسبت به تلخی دهان و بد مزه بودن آن در هنگام صبح بی توجه بود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر مهین یاهوئیان اظهار کرد: تلخی و بدمزه بودن دهان نشان می‌دهد که بدن دچار اختلالی شده است که باید علت آن را ریشه یابی و درمان کنید.
وی با بیان این که عوامل مختلفی در تلخی دهان مانند عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، مشکلات کبدی، تغذیه نامناسب، تکثیر باکتری ها و سینوزیت نقش دارند، گفت: خشکی دهان ناشی از بیماری هایی مانند دیابت، پرخوری و مصرف غذاهای چرب در وعده شام، بارداری به دلیل تغییرات هورمونی، مشکلات کبدی و در نتیجه تجمع سموم در بدن، تجمع باکتری ها به دلیل کاهش ترشح بزاق در شب، اسیدی شدن مری و در نتیجه تامین غذای باکتری ها و رفلاکس معده، سینوزیت و در نتیجه تامین غذای باکتری ها، مولتی ویتامین ها و مکمل ها که اغلب دارای آهن، روی و مس هستند از جمله دلایل مهم در تلخی و بدمزه بودن دهان هنگام صبح است.
دکتر یاهوئیان با بیان این که مصرف سیگار بر غدد چشایی اثرگذار است، افزود: مصرف آن و همچنین عدم رعایت بهداشت دهان و دندان در تلخی و بوی بد دهان تاثیرگذار است.
وی بهترین راهکار برای مقابله با مشکل بدمزه بودن و تلخی دهان را مصرف مواد غذایی مناسب دانست که به سم زدایی بدن کمک می کنند.
دکتر یاهوئیان عنوان کرد: مصرف مایعات برای رفع مشکل کم آبی بدن، مصرف مرکبات ترش مزه برای ترشح بزاق، استفاده از نخ دندان و مسواک دندان ها و زبان، سم زدایی با سیر، چغندر، لیمو، عسل و جعفری، رفع مشکل رفلاکس معده، غرغره با آب نمک و جوش شیرین از جمله راهکارهای مقابله با بدمزه بودن و تلخی دهان است.


منبع : ت2-2355م چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.